søndag 20. februar 2011

Herlig helg! :)

Hello. Da var det allerede søndag ettermiddag, og jeg er uthvilt og i finfin form. Veldig glad jeg ikke dro ut i går. Var nemlig lenge i tvil om jeg skulle ut eller bli hjemme, men da jeg utpå senkvelden stakk nesa ut døra for å ta imot takeout mat var jeg glad jeg hadde blitt hjemme. Œsj for en vind! 


Så lørdagskvelden brukte jeg faktisk på trening og lekser. Karla og jeg prøvde ut p90x. Skal visst vœre et supereffektivt treningsprogram, så vi testa det ut i en snau time. Jeg er så støl at jeg knapt klarer å løfte armene i dag..så det må vel bety at det har funka?! :)
Og ellers gjorde jeg litt lekser og så på tv. Chill! :)

Var også super glad jeg ikke hadde dratt ut da jeg klokken 9.15 i dag tidlig våknet av en melding som tikket inn på telefonen min...FRA DAVID!! :) Endelig!! 10 dager uten å så mye som få sendt en tekstmelding til kjœrsten er ganske lenge altså. Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg klarte 3 mnd i samme duren, og likevel holdt motet oppe. :)
Men ja...endelig fikk han telefonen sin tilbake. Så i dag har jeg brukt en gooood del tid på telefonen. <3

Gleder meg til alt kan settes igang nå. I morgen sender jeg fødselsattest, pass, visumpapirer osv ned til David, så marinen får registrert meg som kona hans. Og så begynner prosessen mot permanent oppholdstillatelse og flytting med David. :) Gleder meg som en unge!!

I tillegg skal jeg jo besøke han snart. Uvisst hvilken helg enda.. Men tror det blir roadtrip dit. En av marinekompisene til David, som giftet seg dagen etter oss, er fra Philadelphia. Og kona hans skal og besøke såfort vi får lov, så da tror jeg vi skal møtes i Philly og kjøre nedover sammen isteden. Både billigere og mer fleksibelt. :)

Så nå har jeg mye å glede meg til!! : Besøke David, få han hjem på perm, få besøk i påsken, få besøk i juni, og å flytte med han mest sannsynlig til sommeren! :)

Har også bittelitt å grue meg til (les: accounting eksamen som skal leveres på tirsdag.) YUCH! Jaja, den tid, den sorg! :/


Anyhowww..nå skal svigersøss og jeg bort og kjøpe indisk middag. 
Ha en flott aften godtfolk!! <3



~Killah Cam~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar