onsdag 23. februar 2011

Den store fikse-dagen.. :)

Sa til meg selv før i dag at jeg skulle legge meg innen ti... Nå er klokka kvart over elleve.. :p
Men jeg fikk da ihvertfall gjort stort sett alt jeg hadde på planen for i dag. :)

Dagen begynte forsåvidt ufrivillig klokken halv ti. Jeg la meg ikke før halv to i går natt, så kunne fint hatt en time eller to til på øyet i dag tidlig, men er jo typisk å våkne av at man må tisse når man har fridag. Så da var det gjort og Camilla var våken.
Lå likevel i senga og så på tv og surfa nettet et par timer før jeg gadd å stå opp.
Og da jeg endelig kom meg opp gikk turen på postkontoret med denne:
På mandag er det nemlig 2 år siden David og jeg møttes for aller første gang. =)
Siden vi har hatt et par pauser i løpet av disse to årene fant vi ut at det letteste var å holde på denne datoen som vårt anniversary, nemlig den 28. februar.
Og siden vi giftet oss 3. februar i år har vi nå to feiringer i februar...nei vent..tre inkludert valentines day. ;) Februar er definitivt vår måned! :)

Men ja...tilbake til poenget! Jeg fylte denne esken med masse godis og diverse ting som jeg vet David digger, og nå er den på vei til han. :)
Var jo egentlig unødvendig siden jeg nå skal til han neste helg og vi sal feire da, men jaja, den var allerede kjøpt inn så... :)


Ellers gikk dagen med til lekser, litt matlaging, klesvask, og rydding+ vasking av rom. :) Så nå sitter jeg her i nyvaska sengetøy og gleder meg til å slenge meg under dyna.. :)

Det eneste jeg ikke fikk gjort i dag som jeg skulle gjøre var å trene.. :( Men jeg hadde så sinnsykt vondt i hodet tidligere i dag, og innen hodepinen var over var det kvelden og jeg hadde masse ting å få ferdig. Menmen.. :p


Nyryddet og blomsterduftende rom:


Ellers har jeg lagt planer med reisefølget mitt neste helg, og vi har booket hotell og greier. Så nå er alt i orden og jeg gleder meg masse! :)

Ahh, får vel legge meg vel. Skoledag i morgen.. ;)
God natt godtfolk. Eller, får vel si god morgen til dere i Norge som snart står opp. Ha en fin dag! ;)

Ohh...btw...jeg har jo noen veeeeldig spennende måneder kommende, og har muligens tatt noen avgjørelser som forandrer tilvœrelsen min ganske mye, mye fortere enn planlagt. Må bare planlegge ferdig før jeg sier noe..tjihi. Men stay tuned!

Natta! ;)

~THE CAM~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar