torsdag 11. august 2011

Vintage-shopping og pedikyr!

Nå er det allerede torsdag kveld, og i morgen kommer David hjeeeemmm!! yay! Denne uka har gått fort!! :-)

Jeg var oppe tidlig i dag, og det var vondt..hehe. Bortskjemte meg er jo blitt vandt til å sove så lenge jeg vil. Så da vekkeklokka måtte på i dag tidlig og jeg måtte tvinge meg opp frista det ikke mye. Spesielt ikke med tanke på at jeg var oppe to ganger i natt med "babyen" Harry, som vekket meg med uling, og tydeligvis måtte ut å tisse. :p
Men men..jeg kom meg opp, foret både bikkja og meg selv, og ordnet meg før Heather kom og hentet meg. Vi dro på social security kontoret. Men med flaksen min så fikk ikke jeg ordna det jeg skulle der da. Yess, digger å bli feilinformert! Så nå må jeg dra til hovedkontoret i New Bern (som ligger en time unna) neste uke. :p

Etter social security kontoret dro vi innom en vintage/ 2nd hand butikk og titta, og vi ble begge litt oppslukt, og endte med å kjøpe et par ting. Så senere på dagen, da jeg hadde vœrt hjemom med hunden et par timer, og Heather hadde levert sønnen på daycare dro vi til enda en vintage butikk.
Har begynt å finne gleden i sånne butikker. Der ser du mor...jeg har da fått med meg litt hjemmefra. ;)

Uansett..jeg endte med noen pyntegjenstander, noe smykke-greier, brevark, et skjørt og noen bilderammer. Alt til den nette summen av $ 8 sammenlagt. Ikke verst, ikke verst. ;-)

Etter det dro vi og fikk oss en pedikyr....en DYR pedikyr. Den som sa sørstatene var billigere enn New York hadde virkelig ikke peiling. Damn! Menmen, pedikyr skulle vi ha og pedikyr ble det!

Nå i kveld har jeg bare vœrt her hjemme med Harry. Har sett på tv, rydda og organisert, pynta litt, tatt klesvasken, og begynt på husvasken. Tar resten i morgen tidlig! ;)

Tror forresten soverommet er ferdig fikset nå. Har tatt ting litt etter litt, men nå tror jeg at jeg er fornøyd med det for nå... Så fokuserer jeg heller på stua utover høsten. :-) Gidder ikke stresse så mye heller, for vi bli jo borte herfra hele vinteren og våren neste år begge to. Så kan vi heller fullføre alt av innkjøp, pynting, osv neste år. Men litt skal jeg da få til før den tid.. :)

 Harry og matmor tar bilde i nyopphengt speil, på nyryddet og organisert soverom. :-)

Fått opp litt flere bilder i dag=)

 "Home is where the heart is"-greia kjøpte jeg forrige uke...synes det passet så bra for David og meg.. :) Hjertet mitt er både i Norge, NY og her det da.. <3
Små"husene" kjøpte jeg i dag. Vet ikke helt hva jeg skal med de men synes de var så søte.. Så de står på kjøkkenbenken foreløpig. ;)


Tja, det var vel det. Snart får jeg vel hoppe i dusjen og komme meg i seng. Klokka er halv ett allerede.
David ringte meg før i dag og sa de kommer forholdsvis tidlig tilbake i morgen, så jeg må vœre parat til å hoppe i bilen og kjøre til basen allerede fra tolv tiden av. :)

Vi blogges plutselig!


-the cam-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar