mandag 29. august 2011

Orkanhelgen er over! :-)

Hello, nå er det mandag formiddag, og David har friiii! :-D Strømmen hadde nemlig ikke kommet tilbake til byggene på basen enda i går ettermiddag, så da fikk de fri i dag! :-)
Det var nemlig stort sett det Irene hadde å by på her....strømbrudd, sterk vind og mye regn... Ble langtifra så farlig som vi hadde fryktet, og forberedt oss på.

David og jeg våknet lørdag morgen klokken 6...da var strømmen fortsatt på, men da vi våknet igjen klokken 8 var den borte..
Dagen gikk dermed med til Monopol, Uno, og skravling mens vi fulgte med på vœret utenfor!
Vi var også ute en tur for å se, og det blåste fœlt.. :p

Sånn så det ut på morran:


Monopol:



Utpå dagen måtte vi også bli litt kreative da vi skulle fikse oss mat.. David lagde et minibål på terasseplassen bak huset, hvor vi grillet pølser og kokte nudler. ;-)




Og ellers gikk dagen med til å bare slappe av inne. Var egentlig en veldig koselig dag. Er ikke ofte vi sitter en hel dag med brettspill og kortspill, og bare skravler.. :-)
Vi ventet og ventet på selve orkanen da.. Vi hadde fått høre at hun skulle suse innover Jacksonville for fullt i 2-tiden på ettermiddagen, eller ihvertfall mellom 12 og 3 en gang. Men klokken ble både 12, 1, 2 og 3, og vœret ble ikke stort verre.. Derimot begynte det å roe seg utover senettermiddagen, og klokken 5 på ettermiddagen hadde vi strøm i huset igjen til og med. ;-)



Lille søøøøøøten!! <3


Så da vœret var i ferd med å bli bedre, spratt vi øl og vin, lagde middag, og skrudde på tv'n igjen. ;-)
Og så satte vi turen til en kompis av David som hadde bedt oss komme og drikke litt der. Men da vi kom dit hadde ikke strømmen kommet tilbake hos han enda, så da forflyttet vi oss til oss...jeg, Dave, og to fyrer til. Bra lørdagskveld! :-)



Så ja...det var sånn Irene var her. Jeg har hørt folk ble drept av henne, og folk som mistet husene sine andre steder. :'( Men her i Jacksonville var hun ihvertfall dannet!


Men nå må jeg bounce.. Har litt planer for dagen/ ettermiddagen! Vi blogges! ;-)




~camilla~

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar