torsdag 25. august 2011

Hurricane shopping!

Hejhej folkens!
Her begynner både vi, huset, og byen å bli klare for å ta imot "Irene"...ihvertfall i den grad det går an å forberede seg på en orkan! ;-)
Handlet som sagt inn alt av mat i går, og etter å ha smisket meg til å få ha bilen i dag og kjørt David på jobb, stakk jeg ut for å kjøpe brettspill og telys:

Så nå tror jeg det meste er i boks..ihvertfall med tanke på strømbrudd.. ;-)
Nå er det bare å lade alt av kameraer og andre elektroniske duppeditter, og fylle bilen full med bensin som gjenstår..tror jeg. :p

David synes jeg overreagerer da.. Han mener vi bare kommer til å få mye nedbør og vind osv, så han skjønner ikke vitsen med alle disse forberedelsene. Men jeg tror det er en gutte-greie. Rob sa det samme da Heather begynte å få litt panikk i går. hehe. :p
Jeg håper jo for all del guttene har rett, men iflg nyhetene skal orkanen svinge rett inn til North Carolina fra havet...og vi bor vel knapt snaue timen fra kysten.. Så jeg tar alle forhåndsregler. ;-p Spesielt siden orkanen er meldt til å vœre utrolig stor og kraftig!



Ellers har dagen i dag gått unna...faktisk. :p Ikke rukket alt jeg hadde på planen, men det meste.
Nå sitter jeg nydusjet og skal til å lese Cosmo frem til David kommer hjem og jeg kan begynne på middagen. Så jeg tror jeg avslutter for nå! :-)

Ha en god torsdagskveld, godtfolk! <3



~~ CAMILLA~~

2 kommentarer:

  1. Du burde få ny blogg og kalle deg armywife eller noe i den duren ;) Spent å høre hvordan det går med Irene. Var en god ide med brettspill! De snakker om å evakuere her vi bor, så vi bør kanskje også snart få litt panikk? Men det går vel greit :)

    SvarSlett
  2. Ja har tenkt på det, men vil liksom ikke gi opp denne.. :p Vil ha alle innleggene på samme blogg..hehe. Men får se med tida. ;-)
    Ja er ganske skummel denne stormen...vi bor bare noen få kilometer fra der senteret av orkanen skal treffe, og der er alle tvunget til å evakuere.. heh. menmen, går nok bra!
    Oppdater på bloggen din og da...så oppdaterer jeg her. ;-)

    SvarSlett