fredag 26. august 2011

BRING IT ON IRENE!!

Da nœrmer Irene seg med stormskritt...eller stormkast, om du vil.. ;p

Rett etter jeg hadde blogget i går kom David hjem, med en litt annen attitude i forhold til orkanen enn han hadde hatt før. Marinen hadde fortalt de at det kunne bli litt katastrofe-tendenser, i verste fall. Så de hadde gitt alle på basen fri i dag, fredag, for å forberede seg/ evt. evakuere, for de som ville det.
Vi har valgt å bli her.
I går var vi og handlet litt mer greier, og i tillegg tok vi ut kontanter og fylte bilen stappfull med bensin.
I dag har vi ryddet inn alt som sto ute i hagen og på terrassen, David har teipet alle vinduene våre, og vi har pakket sammen alt av viktige papirer, i tilfelle vi må stikke herfra kjapt. Ellers er kjøleskapet på kaldeste temperatur, og vi har tørrmat i massevis.
Vi skal i tillegg pakke noen klesplagg, vannflasker, hundemat, osv i tilfelle vi må evakuere kjapt. Vi skal også rydde bort alt av elektronisk utstyr og legge det i 2. etg, i tilfelle det blir oversvømmelse i huset. Også skal vi ta ned alt av pyntegjenstander og andre greier som evt. kan bli flygende prosjektiler om vinden skulle slå inn i huset, samt fylle badekarene fullt, slik at vi kan flushe doen osv den neste uka om vann og strøm forsvinner noen dager.

Så jeg tror vi er omtrent så klare som vi får blitt. ;-)

Regnet begynte for et par timer siden, og det blir vel bare verre og verre etterhvert som Irene nœrmer seg.
Jeg tok et par bilder for litt siden, av huset vårt med teip på rutene:


Vi så noen av naboene stikke tidligere i dag. Men siden vi ikke har unger eller noe, så har vi valgt å bli her, og følge med på orkanen. Går nok helt sikkert fint. :-)
Hadde vi fått tvunget evakuering i byen her hadde det vœrt en helt annen sak, men de har ikke sagt noe om det, derfor blir vi for nå..
Det eneste vi har fått beskjed om er at mellom klokken to i natt og klokken åtte i morgen kveld er det strengt forbudt å bevege seg utendørs, spesielt i bil. Orkanen skal, sånn det ser ut nå, treffe kysten her i North Carolina, nœrmere bestemt Morehead City, som ikke er langt unna her, klokken ti i morgen tidlig, også skal den rasere rundt her frem til kvelden i morgen. Orkanen er jo tross alt nesten 130 mil bred!! Sykt!


Jeg skal selvsagt prøve å oppdatere videre, etterhvert som stormer nœrmer seg, osv.. Sålenge jeg har internett kommer updatene.. ;-)

Enn så lenge.. Nyt helgen. Jeg skal kose meg med Irene....ME, MYSELF, AND IRENE! ;-) lol.


Shallabajs!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar