onsdag 18. januar 2012

Jobbintervju og sånt.... ;-)

Ahh...dagene flyr. Synes jeg akkurat blogget jeg, og det er allerede tre dager siden. Klager ikke altså.. Liker at tiden går litt fort når jeg har så mye som skjer i månedene fremover. ;-)

Jeg sitter her fortsatt i natt tøyet. Klarte å stå opp en time for tidlig, så dermed tar jeg meg tiden til et blogginnlegg og greier. :)

De siste par dagene har jeg trent litt, gjort masse lekser, vœrt på jobb intervju (WEEE!!!), og vœrt bittelitt syk. Det var i går det, men etter litt frisk luft, en haug med c-vitaminer og litt influensa medisin var jeg frisk som en fisk igjen. 
Angående jobben venter jeg til etter i morgen med å si noe mer. Da skal jeg nemlig på opplœring/ prøve dag. Er både de og jeg fornøyde etter i morgen blir jeg vel ansatt. :-) Spennende!! Også er det ikke minst deilig å endelig kunne jobbe lovlig i USA. Skal bli fint å få litt arbeids erfaring her borte også. ;-)

Har i tillegg pakket et par bokser til med greier til David og sendt de, også har han ringt/ e-mailet meg hver dag de siste dagene. Sånt blir man i godt humør av..;-)

Men nå merker jeg at jeg egentlig ikke har stort mer å skrive om....som jeg kommer på nå ihvertfall. Så jeg får komme sterkere tilbake. ;-)


HA EN FLOTT DAG FOLKENS!!!


-Cam.

2 kommentarer:

  1. Åh, spennande! Gler meg til å høyre meir om jobben :)

    Trur eg må hamstre litt influensamedisin når eg skal bort :p Savner det på apoteket her... Hehe...
    Berre 4 veker igjen!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja er ganske spent gitt. :-)
      Og ja, influensa medisinen her er the shit!! ;) tihi. Gleder meg MASSE til du kommer. ;-) <3

      Slett