fredag 16. september 2011

Endelig fredag! =)

Ahh...nå er jeg meeeettt! Har akkurat trøkket i meg en order av chicken & low mein...altså kinesisk. David og jeg fant ut at vi ikke husker sist vi bestilte inn middag, og siden det er fredag og vi er late ble i dag dagen.. Yummm!

Nå skal vi snart sprette ølen.. I kveld skal vi nemlig ut i Jacksonville (!!). Det er en bar her som heter Archies, hvor de har såkalte nickel-drafts hver fredag. Dvs at man får hver draft-øl for 5 cent. Kan jo ikke bli feil det. ;) Så dit skal vi i kveld. En del kollegaer av Dave skal også dit. Blir nok moro=)


Har egentlig ikke stort annet å blogge om nå, men jeg lovte mamma å blogge i dag, så blogging it is. ;-)

Har noen bilder da:

 Harry tror han er et menneske, og i går sovnet jeg ved siden av dette! haha. :-)



I dag har bare slappet av hjemme...til en forandring. Høhø! Og jeg prøvde også enda en oppskrift funnet på fotballfruen sin blogg i dag. Nemlig denne smoothien på bildet over. Den er laget av knuste mandler, knuste isbiter, banan, kaffe, og hasselnøttpulver...gjorde mine egne forandringer da. Smakte helt ok. Og ga en god porsjon energi. ;-)



Ellers blir mannen mer og mer klar for Afghanistan for hver dag som går... Ugh. Jeg liker det ikke.. Men hey, what can you do.. :p
My Marine Man! <3


Og jah...det var vel stort sett det jeg hadde for nå. Må snart få på meg fillene og sprette ølen. Er ikke mer enn ca. tre timer til vi tar turen ut! ;-)
Ha en gooood helg allihoppa! Vi blogges plutselig! :-)


-the Cam-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar