mandag 3. oktober 2011

I heart bølgetang!

For en fin start på uka dette har vœrt! Jeg startet dagen med kaffe på senga, servert av bestemoren til David. Nesten blitt litt rutine det....deilig å bli skjemt bort litt. ;-)
Så bar det bortover gata her for å unnagjøre noen œrender. Jeg postet brevet med de siste dokumentene som kreves for å sette igang immigrasjonsprosessen min. Deilig å vite at alt jeg må gjøre nå er å vente. :)
På vei hjem svippa jeg innom Walgreens og kjøpte meg en bølgetang. Jeg elsker krøllete hår nemlig, men synes ikke jeg alltid får til å lage krøller på meg selv...så da tenkte jeg bølgetang kanskje var tingen. Og ganske riktig. Til å aldri ha bølget verken mitt eller noen andre sitt hår før, likte jeg resultatet! Ble litt mer volum, og volum liker vi.. ;)
Se:


Ellers har Harry og jeg vœrt på langtur i dag. Helt til Prospect Park gikk vi. Lillemann overrasket stort med formen sin gitt. ;) Vi gikk tur (dvs..jeg powergikk, så han løp jo så og si med sine korte ben) i 1.5 timer. Flinke lille gutten min. Han ble sliten da...sovna da vi kom hjem og våknet nettopp. Passer perfekt, for nå skal vi straks sette snuta mot Manhattan så Harry får møtt tante Lene og tante Paola...lol. ;-) De har nemlig fått seg leilighet på Upper East Side på Manhattan, så i kveld står jentekveld for tur. Gleder meg!

Vi blogges siden!


-the Cam-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar