søndag 18. januar 2009

Life in SoHo :-)

Denne natta var den tredje natta i New York, og det føles som den tredje uka.. Det skjer så mye her hele tiden, at det føles som om vi har vært her kjempelenge allerede =)

I går var en skikkelig chill-digg dag.. Vi tok det meste på sparket. Etter frokost og litt trening på morran gikk Anne og jeg ut i New York's gater.. Vi tok subway'en uptown og etter en varm kopp på Starbucks tok vi en tur til toppen av Empire State Building.. Herre, for en utsikt det var der..man kunne se heeeele New York..fantastisk!! :) Og vi kom tydeligvis på en god dag, for det var nesten ikke noe kø for å komme opp der, og det var ikke så ille kaldt på toppen heller=)
Moro å ha vært der oppe.. :)


Et bilde jeg tok på toppen av Empire State. Fantastisk utsikt!! <3


Etter Empire gikk vi på shopping.. Man får ganske greie dealer i typ H&M-butikker osv her..; "Kjøp ett plagg, få et annet gratis"..deilig! Så jeg fikk både kåpe, strikkejakke og lue for $40.. Det er slettes ikke verst! :)

Etter shoppingen gikk vi for å møte en fyr Anne ble kjent med sist hun var i NY. James.. Vi drakk litt hot chocolate og skravlet..veldig hyggelig kar:) Også er han godt kjent i NY, og det er aldri dumt når man er i en ny, så stor by.. ;)


Anne og meg på Times Square i går kveld=)

Vi tok med oss James tilbake til leiligheten, hvor Ioana, Tareek og Darryl allerede satt og chilla'n.. Tareek og Darryl har mer eller mindre bodd her med oss. De er to fettere som er fra Brooklyn. Ioana kjenner de fra før. Og siden vi bor så sentralt har de vært her de siste dagene.. Egentlig ganske koselig! :) Blir til at vi prater engelsk hele tiden...fine greier.. Også er det greit å ha med seg noen gutter når man farter rundt i gatene her på natterstid=)

Det ble litt vin i går kveld, og en tur ut på en liten spansk bar i Lower East Side, som het Suba..ikke så verst sted:)

I dag tar vi alt som det kommer. Skal vel en tur ut snart..har hørt om en stor elektronikk-sjappe som visstnok skal stenge for godt, så mulig det blir digitalt speilreflekskamera på meg i dag=)
Og i kveld vurderer vi å bare spise middag ute og dra på kino eller noe..


By the way.. Chillout i leiligheten vår i går kveld; Battle feat. Tareek & Darryl! http://uk.youtube.com/watch?v=NVHNUD6_A9s


To be continued..... ;)

2 kommentarer:

  1. Morsomt å lese at du har det bra i New York:-) Vil også dra dit en gang.. og det kommer til å skje og, he he. Du bor med en som heter Anne ser jeg, kjente du henne fra før eller var det en "roomie" som skulle gå samme studie? Klemklem

    SvarSlett
  2. Hun skal gå på samme skole som meg.. Blitt kjent med henne på facebook gjennom en gruppe for de som sku gå her i NY. Også pratet vi masse på mail sov og bestemte oss for å bo sammen!:)

    NY er fantastisk..definitivt verdt turen;)

    SvarSlett