mandag 23. april 2012

I ♥ NC

Heisann og hoppsann....og fallerallera. Neida..lol. Herremin, nå er jeg på nippet til overtrøtt her. Vil ikke si dagene her har vœrt preget av latskap.. Det er heftig mye å gjøre her, så her går det i ett.. Siden jeg kom har jeg pakket ut, vasket klœr, ryddet og organistert i huset, vœrt på basen og handlet mat, vœrt og kopiert ting til intervjuet mitt med myndighetene som er nå snart, kjørt rundt og tatt meg av forskjellige œrender, vœrt hos dyrlegen med Harry for å få helse sertifikat til han.. Ja, det har gått i ett. Og det kommer det nok til å fortsette å gjøre, så jeg bør få meg litt søvn. Men her er bildene jeg lovte dere...enjoy! ;-)

Tomt rom.. :/ Harry klar for avreise!

 Se den stappa bilen a! haha..

 Reisefølget mitt. ;-) Jeg lot han reise uten å sitte i buret denne gangen. Gikk smertefritt! 


Kaos i huset da jeg hadde fått inn alt sammen.. Heldigvis litt bedre nå. Fikk nemlig alt av klœr på plass i skap og skuffer i går...det utgjorde jo en del. ;p

Harry slapper av...lol:

Hos dyrlegen i dag. :-)
 Shoppa litt i dag gjorde jeg og.. Kan ikke la vœre når man får tre par sko for under $ 15 tilsammen. De mørkeste til høyre kosta hele 2,50..hahaha. Jeg elsker salg!! :

Etter masse stress tok jeg en pause med sjokolade-duppede jordbœr, og dagens episode av Paradise Hotel. Uansett hvor hjernedødt det showet er klarer jeg ikke la vœre å følge med. Blir jo god tv av sånt sprell som på Paradise. ;-)



Og siden har jeg vœrt fullt opptatt med organisering av ting, og forberedelser av papirer. Har også skypet med David halvannen time i dag. Første gang på en uke..sweeeeet!! :-D 

Ellers er det ufattelig deilig å vœre tilbake her. Jeg sover som en prinsesse i denne store king size senga til David og meg...jeg koser meg på mitt egen kjøkken og i min egen sofa. Ahh...herlig!!! 

Men nå legger jeg meg.. ;-)
Nattinatt godtfolk! 


-Camilla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar