mandag 16. februar 2009

What to carry around in NYC! =D

Til alle dere som en vakker dag vurderer å besøke denne fantastiske storbyen; disse tingene MÅ man ha med seg rundt i NYC!! ;)

- Metrocard! Med dette kortet kan man komme seg rundt overalt i New York City, enten det er med buss eller subway. 30-dagerskort koster $81. Man kan også kjøpe ukeskort (usikker på prisen), eller enkeltbillett til $2. Uansett hvordan man velger å gjøre det, metrokortet må være med! ;)

- Hand Sanitizer! (Antibakteriell). Man vet aldri hvem som har holdt seg fast i stolpene inne på subwayen, osv.. En av foreleserne på skolen fortalte forrige uke om en mann hun hadde sett på subway'en som hadde gravd seg i nesa og puttet "fangsten" på stolpen på subway'en. NASTY!! Så greit å ha litt hand-sanitizer å dynke hendene i! ;)

- Kart! Dette gjelder spesielt sånne som meg, som har seriøse manglende geografiske evner! ;) hehe.. Uansett greit å ha kart, mye lettere å finne frem da.. ;)

- Penger! El Importante!! UANSETT hvor man går her finnes det noe å kjøpe, i alle prisklasser.. Alt finnes i denne byen, og fristelsene er mange..så for all del...ha med nok penger!! =)

- Glidelås! ..på vesker, bag'er osv.. Har hørt lommetyvene er rågode her.. Ikke opplevd det selv (bank i bordet!), men greit å være på den sikre siden.. :)

- Varme klær! It's freeeeezing here in the winter! ;) Er det kaldt i NYC er det VIRKELIG kaldt.. Her er det enten eller liksom. hehe.. Så lue, skjerf, votter (evt. termodress) er å anbefale! ;)

- Gode sko! Blir mye trasking hit og dit her i byen.. Herlig det, men 10 cm hæler er absolutt ikke å anbefale for en dag med sightseeing i byen. Så man bør ha på gode sko som man ikke får vondt av!

- Kamera! Fotoentusiast som jeg er forlater jeg ikke hybelen uten kamera uansett!! Men SPESIELT ikke i New York! Denne byen må dokumenteres, så fantastisk herlig er den!! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar