fredag 16. november 2012

Datenights, fester og flytting.

Hei, her kommer et kort innlegg. Jeg er så trøtt, så jeg orker ikke skrive mye. Men en liten update skal jeg da få presset ned på tastaturet.. ;-)

Dagen etter skumbad innlegget mitt sist var Harry hos dyrlegen hele dagen. Stakkaren ble kastrert.. :/ Litt trist, men veldig greit å vite at han slipper testikkel og prostata problemer i fremtiden..som visstnok er veldig vanlig på smårollinger som han. :p Stakkaren var litt forfjamsa da jeg hentet han, og han sov mye den kvelden, men han kvikna fort til i dagene etter og ble seg selv igjen. Ps...bildet til høyre nede er da jeg prøvde å gi han antibiotika...stakkaren ser jo ut som han har rabies. haha. Men det er visst vanlig med den typen antibiotika at de skummer. Han nektet å ta noe etter dette da, men han ser da frisk og fin ut. Tror det har grodd fint forde jeg! :-)

Ellers har dagene her i Pratts huset gått med til pakking, pakking og atter pakking. Long story short så skal jeg flytte til New York noen mnd.. David er mye ute i felten (han er faktisk der as we speak...fra i går til i morgen..), han drar igjen til sommeren og blir borte syv mnd, og jeg sitter her alene da. I April begynner min praksis tid, og jeg føler markedsførings praksis i New York kanskje har litt mer for seg enn å ha praksis her i Jacksonville..?! Hah. Vil tro det! Anyway, vi skal leie ut huset, jeg skal bo i Brooklyn til skolen er over, og han på basen. Kjipt...men det er smartest for oss akkurat nå. ;-) Så da må det pakkes som bare det.. ;p

Enda godt vi er flinke til å belønne oss for strevet med middager ute, og vinkvelder med leiefilmer på tv'n hjemme. :-) Woop woop! ;-)
Vi  har vœrt på både Cheddars, Buffalo Wild Wings og Carolina Ale House i løpet av forrige uke. Knall gode restauranter.. Mmm.. :) Bildet under er fra sportsbar/restauranten Buffalo WW forrige fredag..begge oppslukt i sport på tv'n mens vi venta på maten :-)
Etter Buffalo WW gikk turen til Arianna og Josh, hvor det var duket for nok en festkveld. KNALL! :

Lørdag dro vi ut på Carolina Ale House med Arianna, Josh, og en kompis til, Tyler. Turen gikk også den kvelden til Arianna og Josh etter. Like greit, møblene våre er jo flyttet ut..haha. ;-)
Nok en EPISK kveld med favoritt-venneparet vårt samt noen flere venner! :-)

Hmm...hva annet er nytt tro.. Jo, jeg har booket Norges-billetter i jula. Blir bare Harry og meg. Gubbis jobber helt frem til rett før jul, dessuten har han ikke feiret jul hjemme på tre år pga bootcamp og Afghanistan, så han skal feire med sin familie. Men vofs og jeg ankommer tidlig i desember og blir til sent i romjula. Yayy!!




Jeg har blitt brunette nå btw.. Trengte litt forandring. Er ganske så fornøyd gitt, selv om det er uvant enda. ;-) Bilder kommer på bloggen en annen dag, imens får dere disse fra uka som var:
 Sikkert noe jeg har glemt å oppdatere om, men nå er jeg trøtt og vil sove. Gubben kommer hjem i morra og vi har mye å fikse, samt at det tross alt er lørdag i morgen, og vi vil jo få noe ut av den og..så da må jeg sove nå så jeg ikke sløser hele dagen under dyna i morgen. ;-) Oppdaterer videre en annen gang. ;-)

Ha en flotters dag kjœre lesere!



-C.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar