onsdag 3. februar 2010

Helgekos og skolestart! =)

Nå har jeg ikke skrevet blogg på en stund..nesten en uke faktisk. Grunnen til det er en blanding av at jeg ikke har hatt så mye å rapportere om, samtidig som den velkjente latskapen har slått inn.. Hehe.. :)
Siste uka har egentlig vært ganske lik som de fleste dagene siden jeg kom hit. Har stort sett slappa av, hovedsaklig med David og folket.. :)

Både fredag og lørdag var vi en gjeng som satt hos han og nøyt noen drinker..
Fredagen var det såvidt jeg husker Ben, en venninne av han, Lauren, Miguel, Jocelyn (en venninne/eks av David), Karla, David og meg.. :) Hadde en veldig morsom kveld og natt:)

Fredag: Spilte bussen.. Miguel, Ben, Karla og David=)


Lørdagen vorset vi hos David.. Han, meg, Ben, Lauren, Leche, Karla og Miguel.. Hadde det supergøy. Spilte drikkespill som bussen, kings, og den hvor man har en lapp med et navn på i panna og skal finne ut hvem man er ved å stille spørsmål til de andre. Festlig altså..jeg hadde det kjempegøy! =)
Senere på lørdagskvelden dro vi på Dennys. Skulle egentlig på Shenanigans for en ny runde med karaoke, hehe.. Men endte på Dennys gitt. Var så kaldt, og fant ut at det var kjappere, bedre og billigere å gå til Dennys fremfor å ta taxi til Shenanigans..
Inne på Dennys møtte vi mange kjente tryner. Folka som alltid er der..som jeg/ vi kjenner fra forrige vår. Moro!:)

Helgen var absolutt en fulltreffer! ;)

Noen bilder fra lørdagen:

Hihi=) Morsomt spill.. :) Karla, meg, Ben og Dave.

Karla og meg! :)

Leche og David.. hehe :)

På gode, gamle Dennys.. Just like the good old days.. ;) Sanat foran..bak er Ben, Dave og meg=)

Etter helga har jeg heller ikke gjort stort. Til min egne store overraskelse tok jeg med lystig sinn på meg joggeskoene på mandag, og jogga tur i Prospect Park her i Brooklyn. Var vel ute og trimma skoa i 45 minutter eller noe sånt, og var overraskende få minutter som ble benyttet gående.. Hmm...snodig det der..her slapper jeg max av fra sommerferien til slutten av januar (og da mener jeg max av..altså absolutt NULL trening)..og likevel klarte jeg å jogge såpass..
*Klapp på skulder'n & kryss i taket*... Hehe.. :)
Mandag kveld slappa jeg av hjemme med roomiene mine.. Mener å huske jeg var innom Dave en tur på mandagen og.. :) Anyways.. Ingen store happeninger utenom den joggeturen gitt.. ;)
Tirsdag, altså i går, stakk jeg til David nesten med en gang jeg sto opp. Var der nesten hele dagen og litt utover kvelden. Så på filmer og slikt. Riktig så koselig.. =)
Tilbake på dormen i går kveld var jeg i superdårlig humør...fant ikke mappa som jeg har alle viktige visum og forsikringsdokumenter i.. Ganske viktig mappe med andre ord i og med at den inneholder nok personopplysninger til at en gjeng retards kunne stjålet identiteten min om dem ville.. Anyways..letet etter den mappa et par dager. Så var ganske grinete.. Har også hatt mye annet å tenke på, huske på, vurdere..osv.. Så jeg var rett og slepp sliten, og i crappy humør..
Men plutselig skinte sola gitt..sakte men sikkert. Først kom jeg på at jeg har en så og si usynlig skuff under pulten min her...og sannelig hadde jeg ikke lagt mappa der, du...sammen med masse annet jeg og forsåvidt har lurt på hvor er blitt av, hehe.. Snakk om susehue! Men godt den kom til rette da, før jeg satte hele værda i ærbe for å finne den.. (Var på nippet til å ringe flyselskapet for å se om den kanskje hadde blitt lagt igjen der av jetlag-Camilla..hehe).. Men joda, nå har jeg den ihvertfall, og det lyste opp kvelden litt i går.. :)
Litt senere begynte jeg å deppe så smått igjen fordi klokka nærmet seg leggetid for roomiene mine, og jeg ikke var trøtt at all.. Bare sliten. Så jeg så for meg en lang kjedelig natt uten søvn.. Molly sovna først, men så, sannelig viste det seg at verken Barbra eller Lauren heller var særlig trøtte.. Så vi ble sittende her å skravle da.. De er faktisk utrolig morsomme, og det fikk meg litt i bedre humør.. Så jeg spratt en øl, bare for å kose meg med den her jeg satt foran pc'n. Litt senere skulle jeg bli med Lauren ut og ta en røyk, og mens vi satt der kom en fyr som bor her, Petros, bort.. Har hørt om han før, og sett han før, men aldri snakket med han. Så vi tre begynte å skravle da.. :) De synes tydligvis øl'en min så fristende ut, for to røyk og en tur innom butikken senere satt vi alle tre på rommet til Petros og drakk øl, spiste popcorn og spilte "jeg har aldri..".. Haha.. Elsker spontaniteten i New York!! :) Så joda..der ble vi sittende til klokka var nærmere halv fire i natt.. Da fant vi ut at det var på tide å finne senga.. Jeg hadde jo tross alt min første skoledag i dag.. :) Men kvelden i går viste seg ihvertfall å bli ganske bra likevel..hadde det så moro atte!:)
Så i dag, fire timer søvn senere, begynte jeg jo da som sagt på skolen.. :) Jippi!? Heh.. Jaja, får vel ikke klage.. Har jo ikke gjort annet enn å hvile på laurbærene siden jeg kom hit. Hehe=)
En ny nordmann her på dormen, som flyttet inn i går, Magnus, tok følge med meg i dag tidlig.. Siden jeg er så lommekjent her!..hah. Han sku bare visst. Men veien til skolen kan jeg da værtfall.. Og selveste Camilla klarte selvfølgelig å sørge for at vi kom for sent allerede første skoledag. Måtte nemlig kjøpe metrokort, og hadde for store lapper, så måtte opp i en kiosk å veksle osv..hehe. Typisk. ;) Ikke at vi var de eneste som kom for seint da..langt der ifra.. Men likevel...skjerpings.. :) (skylder forresten litt på subwayen og...den kom umåtelig sent i dag..)
Vel fremme på skolen var det muffins (som faktisk ble frokosten min i dag..hurray for sunt kosthold)..og et tre timers gøørtrøtt introduksjonsseminar.. Ugh.. Husker jeg synes det var gørrkjipt i fjor, og nå var det akkurat samma infoen OM IGJEN.. Blir ikke mer interessant andre gangen, det kan jeg ihvertfall skrive under på. ;)
Har også møtt på et "problem"... Nå skal dere nemlig høre..
Jeg er påmeldt til å gå ex.phil, ex.fac og menneskerettigheter dette semesteret.. Kan ikke si det frister at all!! (Selv om David prøver å overbevise meg om at filosofi er dødsarti..-og han mener det faktisk og!!)..Men joda.. Jeg snakka litt med Tone i dag..senterlederen ved skolen. Vi skravla litt løst og fast om alt mulig, og jeg nevnte at jeg har planer om å søke meg inn på Berkeley neste år, på linja Fashion Marketing & Management.. Og da sa Tone at hvis det var planen min videre burde jeg kanskje vurdere å bytte fra ex.phil til Moteledelse, en annen linje de har ved skolen..
Det satte jo tankene mine i sving.. Hvorfor har ikke den tanken slått meg?! Hmm..
Så jeg har tenkt litt da.. Og også snakket med Gaute, som er en slags studieassistent ved Gateway, og som også studerer ved Berkeley selv ved siden av jobben i Gateway. Han kunne for det første varmt anbefale linja jeg planlegger å gå på Berkeley, i tillegg rådet han meg til å bytte til Moteledelse dette semesteret.. Han mente nemlig at jeg muligens kunne få noen credits direkte godkjent ved Berkeley fra dette semesteret, i og med at det er så like fag..
Så da sitter jeg her og tenker da.. What to do!? Sier seg selv (ihvertfall for dere som kjenner meg) at moteledelse frister en hel del mer enn filosofi.. Men kjenner det er litt tiltak å bytte da.. Har jo kjøpt alle bøkene til ex.phil og det.. Så da må jeg begynne å selge, kjøpe, styre og ordne.. Hmm... VALGETS KVAL, sa du..!!? ;) Jeg må bestemme meg innen fredag.. Feel free til å komme med råd til meg altså, dere der ute... ;)
Nå er det tirsdag kveld her i New York.. Uhhh...I allmost forgot... : Etter skolen i dag jogga jeg igjen!! Flinke meg.. hehe.. Spennende å se hvor lenge dette vedvarer da.. Jogga ikke like lenge son sist.. Ble bare 25 min denne gangen,..menmen. Kan jo ikke være like sporty hver gang.. ;) Men likevel...*nok en klapp på skulder'n*.. =)
Etter joggeturen dro jeg til David en tur. Chillan der et par timer med en film, litt pizza og slikt.. Og nå sitter jeg her på dormen igjen.. :) Vet ikke helt hva jeg skal for no i kveld...om jeg i det hele tatt skal noe.. :) Time will show...
Prekæs!

2 kommentarer:

  1. Hei påsan, Kaja her. Jada jada, jeg leser bloggen vettu.
    Tenkte bare jeg skulle si det, at du får garantert ex.phil og ex.fac godkjent der også, og helt sikkert også menneskerettighetsfaget. For å gå på college i USA må man ta så sinnsykt mange fag som ikke har en dritt å gjøre med det man faktisk vil utdanne seg innenfor, så da kan du bare bruke de fagene der som det. I tillegg er det jo greit å ha ex.phil og ex.fac hvis du ikke velger Berkeley! Siden med de har du jo allerede et semester unnagjort i Norge ca uansett hva du skulle velge å studere.... Bare et forslag :)
    Kos deg masse videre,
    Kaja

    SvarSlett
  2. Thanks sweety!! :) Har egentlig bestemt meg for å bytte..hehe. Men får tenke litt til på det..sove på det i natt eller noe. ;) Det du sier der, om at hvis jeg velger å bli i Norge har jeg ett semester godkjent allerede, er det som har gjort valget litt vanskelig.. Hehe. Får se hva jeg gjør.. Kos deg i Richmond..og skulle du poppe oppom New York, så hollaaa!! <3

    Camilla

    SvarSlett