mandag 29. oktober 2012

Sammenkomster og høstkos! :)

Helgen er over...en av de beste helgene på flere måneder! :-) Ballet var en suksess, festen her var en suksess..hele helgen var egentlig stort sett en suksess! Oppdatering fra ballet kommer forresten i et eget innlegg.. :-)

Lørdagsettermiddagen, vel hjemme fra ballet, satte jeg igang med husvask, lekser, og ellers alt av prepping før lørdagenskveldens sammenkomst her hos oss. Arianna og Josh kom, og det gjorde også Heather og Rob sammen med lille Kyree. I tillegg kom en haug av kollegaer av David. Kvelden ble kjempebra, og bestod av alt fra shotter, Four Loko, og "Das Boot"-øldrikking, til Apples to Apples og hookah-røyking. Knall! <3 p="p">



Ellers har vi vœrt på mange sammenkomster i det siste. Forrige helg var naboene i full gang med drikking på et langbord på andre siden av gata, sa vi joinet selvsagt, og det ble nok en epic kveld her hjemme i Banister Loop. Ellers slappet David og jeg av hjemme resten av forrige helg med filmer, vin og sofa! :-)
På torsdag var vi hos en av kollegaene til David, Clawson. (Husker selvsagt ikke fornavnet, her går jo alt på etternavn..hehe). Fredagen var som sagt ballet, og lørdagen festen her.
I går (søndag), var vi hos Arianna og Josh, hvor det ble filmer, litt sprudlevann igjen, og ellers bare kos og moro med gode venner. :)


Nå er klokken 5 på ettermiddagen og jeg venter på at David skal komme hjem så jeg kan mekke middag og sette på leiefilmer. Her holder vi oss innendørs i kveld. Det er vind og kaldt ute. Orkanen Sandy driver jo og surrer rundt østkysten av USA om dagen, og skal visst treffe New York i kveld. Så det er klart vi merker litt mer ruskevœr her nede og.. ;p

Blogges snart om ballet!


-C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar